Kies de perfecte Datingprofiel foto

Wanneer vind ik liefde: de allereerste 4 stappen om je liefde te vinden (alleen voor dames)

Elke dag ontvang ik veel vragen met dezelfde inhoud over “wanneer ik liefde kan vinden” of “hoe de ware liefde van mijn leven te vinden”. 

Weet je, liefde vinden is eigenlijk niet zo moeilijk als je denkt. Volgens een statistiek van het Census Bureau van de Verenigde Staten is het aantal alleenstaande volwassenen in de VS hoger dan ooit en dit aantal zal blijven stijgen.

Maak je geen zorgen als je nog steeds vrijgezel bent. Er zijn talloze mensen die single zijn zoals jij. Wie weet … misschien hebben ze geen relatie omdat ze wachten op iemand zoals jij. Dus waar wacht je op? Het is tijd om te bewegen, want er is geen tijd te verspillen om geluk te vinden.

Vandaag geef ik je de strategie om je te helpen liefde sneller te vinden. Als u klaar bent, laten we samen beginnen.

Vraag jezelf af of je echt een relatie wilt hebben?

Heb je je ooit afgevraagd waarom ik dit als eerste stap kies? Simpel gezegd, wanneer u echt zeker bent van iets, zult u vastberadener worden. Als je eenmaal de vastberadenheid hebt, zul je gemakkelijk succesvoller zijn.

Bovendien ben ik veel rare gevallen tegengekomen. In plaats hiervan maken vrouwen zich geen zorgen over zichzelf in plaats van in de war te raken over hoe ze een succesvolle relatie kunnen hebben. Ze weten niet zeker of ze verliefd willen zijn op degene met wie ze hebben geflirt of niet. Velen van hen deelden met mij dat ze de wedstrijd zo geweldig vonden. Uiteindelijk hebben ze die persoon echter afgewezen omdat ze dachten dat ze niet klaar waren om bij iemand te zijn. 

Ik was zelf in deze omstandigheid. Toen ik afstudeerde aan de universiteit, werd ik verliefd op de persoon die ik ontmoette. Ik was degene die de eerste stap maakte. Alles was zo geweldig en we hadden al snel onze eerste date. Toen hij echter mijn officiële vriendje wilde worden, was ik bang voor die gedachte. Toen vertelde ik hem dat het beter zou zijn als we alleen maar vrienden waren. Op dat moment wist ik niet waarom ik dat gekke ding deed. 

Maar toen ik ouder werd, besefte ik dat ik niet klaar was voor een officiële relatie met iemand anders. Tot nu toe heb ik er nog steeds spijt van. 

Dus, voordat je liefde wilt vinden, vraag jezelf af of je dit echt wilt. Als je nog steeds niet zeker bent, hou dan eerst van jezelf. Herhaal mijn fout niet, anders zul je de rest van je leven spijtig zijn. 

Identificeer uw doelwit

Nadat je ervoor hebt gezorgd dat je een serieuze relatie wilt, is het tijd om je doel te identificeren. Ik bedoel, je kiest iemand die geschikt is voor jou. 

Om dit te doen, kunt u een lijst met kenmerken van de potentiële match maken, zoals leeftijd, uiterlijk, persoonlijkheid enzovoort. 

Deze stap is erg handig omdat het u kan helpen iemand te vinden die bij uw ideale types past. 

Voordat u deze stap uitvoert, moet u zich echter eerst identificeren. Kies niet iemand die te anders is dan jij. Dit verschil kan gaan over alles, zoals achtergrond, het perspectief van het leven, enzovoort. 

Als je me vraagt waarom? Ok, zoals ik in een van mijn vorige inzendingen heb gezegd, dat liefde begint met aantrekkingskracht, maar bouwt met gedeelde waarden. Als jullie allebei te verschillend van elkaar zijn, zal het heel moeilijk voor je zijn om in harmonie met hem te zijn. Daarom kun je zijn sympathie niet krijgen en hij kan je ook niet begrijpen. Als u en uw partner geen verbinding met elkaar kunnen maken, bent u dan blij met deze relatie? 

We zijn tenslotte nog steeds vrouwen, we hebben gewoon iemand nodig die ons beschermt, ondersteunt en inleven. 

Aan de andere kant, beantwoord alstublieft de vraag hoeveel Assepoester uiteindelijk eindigt met een gelukkig einde met hun prins? Niet veel. En onthoud ook dat hoewel Assepoester geen prinses is, ze uit een adellijke familie is geboren. 

Als je voortdurend een persoon kiest die te anders is dan jij, weet ik niet zeker hoe ver je relatie kan gaan.

Weet je, liefde wordt gebouwd door de gelijkenis van persoonlijkheid, interesses,

enzovoort. Daarom, als je je doel kunt lokaliseren, kun je de vraag “wanneer zal ik liefde vinden” snel beantwoorden. 

Bereid je uiterlijk voor

U hoeft niets te overdrijven. Wees in plaats daarvan gewoon op je gemak met wie je bent en hoe je eruit ziet en vergelijk jezelf niet met iemand anders. 

Er wordt gezegd dat “schoonheid in het oog van de toeschouwer is”. 

Iedereen heeft zijn eigen gedachten en meningen over wat precies mooi is. Sommige mannen houden van meisjes met kort haar, terwijl anderen van de lange houden. Sommige mannen kijken graag naar hun meisjes in jurken omdat ze het zo vrouwelijk vonden dat anderen hun dames graag in T-shirts en jeans zien omdat ze hun meisjes dynamisch maken. 

Immers, als mannen verliefd op je zijn, zullen ze van jullie allemaal houden, ook al heb je perfecte imperfecties

Glimlach en houd oogcontact wanneer u hem begroet. Het is niet nodig om iets overdreven te doen, omdat vrouwen gewoon moeten glimlachen en ze kunnen buitengewoon aantrekkelijk zijn.