Hoe kan ik een dominante vrouw in de slaapkamer zijn?

Ik hoor meestal van mannen die vragen hoe ze hun partner dominanter kunnen maken in de slaapkamer, dus het was verfrissend om onlangs van een vrouw over hetzelfde onderwerp te horen. De anonieme advieszoeker van deze week heeft enkele tips nodig om een dominante vrouw in de slaapkamer te worden, die haar en haar partner opwindt.

Hallo! Ik wil graag wat advies van een ervaren dominante vrouw – help alsjeblieft! Mijn partner en ik hebben onlangs geëxperimenteerd met pegging en, ondanks mijn gebruikelijke onderdanige neigingen, zou hij absoluut van me houden om af en toe de controle in bed te nemen. Het enige probleem is dat ik geen idee heb waar ik moet beginnen! Ik wil een dominante vrouw in de slaapkamer worden omdat het een idee is waar we allebei op afstappen, maar ik heb er helemaal geen vertrouwen in. Enkele tips zouden geweldig zijn!

EEN

Mijn eerste vraag zou altijd zijn: wil je echt de controle nemen? Krijg je er wat voldoening uit? Als je alleen de meer dominante vrouwenrol op je neemt om je partner te plezieren, moet je bedenken hoeveel controle je hier hebt. Of als je zwaar wordt overgehaald om in een dominante roleplay te komen, want dat is wat hij wil. In elke stroomuitwisselingssituatie moet het zijn wat jullie allebei echt willen, en met alle aspecten zorgvuldig overwogen, anders is het helemaal niet echt consensueel of heel eerlijk.

Tijdens mijn tijd in een zeer openbare rol als Domme heb ik veel berichten ontvangen van mannen die willen dat ik hen vertel hoe ze hun vrouwelijke partner dominant kunnen maken. Mijn antwoord is altijd hetzelfde: je kunt iemand niet dominant maken, ze moeten het eerst willen zijn.

Je bent begonnen met experimenteren met andere soorten plezier en seksuele interactie in de slaapkamer met je pegging-sessies en dat is geweldig – ik ben er helemaal op uit om nieuwe dingen te proberen! Als je echt een dominante vrouw in de slaapkamer wilt worden met je partner, begin dan gewoon ontspannen en gemakkelijk. Probeer je niet te druk te voelen, ondanks dat je weet dat dit iets is dat door je partner is opgevoed en een fantasie die hij door jou wil laten uitkomen. Je kunt ook druk voelen door vooroordelen over hoe je ‘zou moeten’ zijn of hoe je ‘alles’ zou moeten doen. Regel # 1 over het beheersen van de situatie is om het op jouw manier te doen . *

Een toptip om die overstap naar Dominante Vrouw een beetje gemakkelijker te maken, is om gebruik te maken van blinddoeken of zelfs een volledige hoofdbondkap als je het geluk hebt om er een te hebben of er een kunt krijgen. Het is vaak minder intimiderend om in een situatie te zitten waarin van je wordt verwacht dat je alle controle en verantwoordelijkheid op je schouders neemt – vooral als je er niet aan gewend bent – wanneer je partner niet naar je kan kijken. Persoonlijk vind ik het een stuk eenvoudiger om mijn innerlijke Domme Bitch uit te laten (wie wil er nou een godin?) Als ze me niet in de gaten houden in afwachting van mijn volgende woord of beweging.

Iets anders dat je kunt doen om de Domme / subsessie een beetje soepeler te laten verlopen, is om een idee te hebben van hoe je dingen wilt laten spelen voordat je begint. Geen script of een rigide lijst van evenementen (dingen gaan nooit precies volgens plan en dat is het grootste deel van het plezier) maar een paar tips zodat je geen ongemakkelijke hiaten krijgt terwijl je wanhopig besluit wat je daarna gaat doen. Er is niets dat zegt dat je geen lijst zou moeten schrijven, als je je hierdoor beter georganiseerd en onder controle voelt. Of eigenlijk, hoe zit het met hem te vertellen dat zijn eerste taak is om een lijst voor je te schrijven. Hij kan opschrijven wat hij zou willen dat je hem aandoet en

wat hij graag zou willen ‘laten’ doen. Je krijgt een paar ideeën om mee te werken, hij krijgt zijn eerste instructie, iedereen is blij!

Neem niets anders dan zijn safeword (of verkeerslichten) als antwoord. Als je denkt dat je te gemeen bent, onthoud dan gewoon – het is wat hij wil. Ik weet zeker dat je hem binnen de kortste keren zult smeken om te eten uit de palm van je hand, en je latex slipje zal vochtig zijn terwijl hij het doet.