Heftig tongend likten moeder en dochter elkaars mond schoon. We bleven even met ons drieën nagenieten.

Natuurlijk was ik die maandag ter plekke. Ik stelde mezelf netjes voor aan de moeder van Moniek (die mocht er zeker ook zijn). “Zeg maar Maartje hoor.” Maartje was een slanke vrouw van veertig, met een prima figuur en halflang donkerblond haar. Het was eigenlijk een oudere versie van Moniek. Daarnaast was er Ilse, het kleine zusje van Moniek, een blonde promiscue spring-in’t-veld van zestien. En Peter natuurlijk. Het was dik aan tussen mij en Moniek en we ontdekten onze lichamen samen, geen standje werd niet geprobeerd, we deden het overal waar we maar de kans kregen. We experimenteerden met anale seks, BDSM, plasseks, niets was ons te gek. Condooms deden we niet aan (het was begin jaren tachtig en iedereen was aan de pil, leek het wel in die tijd).

Ik merkte wel dat het huishouden van Maartje, op zijn zachtst gezegd, niet helemaal voorbeeldig was. Iedereen deed waar hij zelf zin in had en Moniek was de enige die probeerde orde in de chaos te scheppen. Nadat we een paar maanden verkering hadden vertrok Peter na een fikse ruzie met zijn moeder en ging samenwonen met zijn toenmalig vriendin, die ruim twintig jaar ouder was. Maartje was de totale regie kwijt en wij waren bang dat ze in zou gaan storten. Het hele gezin kwam nu op Moniek terecht, waarop ik besloot daar in te trekken om Moniek te ondersteunen. Het was een heel gedoe om me daar ingeschreven te krijgen, dus besloten Moniek en ik te gaan trouwen. Het werd een ingetogen bruiloft, maar we hadden de papieren rompslomp voor elkaar en ik woonde officieel, als eenentwintigjarige getrouwde man samen met Moniek (en haar moeder en zusje).

Waar we bang voor waren gebeurde, Maartje stortte in en werd opgenomen in een psychiatrisch centrum. De zorg voor de inmiddels zeventienjarige puber kwam op onze schouders, en geloof me, dat is niet goed voor je seksleven. Gelukkig logeerde Ilse af en toe een weekend bij Peter en zijn vriendin, zodat wij de schade in ons seksleven in konden halen. Na een aantal maanden mocht Maartje een weekend naar huis. We hadden op vrijdagmiddag een gesprek met de psychiater die ons een recept voor slaappillen meegaf. “Maartje mankeert eigenlijk geestelijk niet zo heel veel, maar is gewoon oververmoeid. Doe maar wat leuks met haar, en als het goed gaat mag ze snel naar huis,” deelde hij ons mee.

Eenmaal thuis besloot ik wat te koken, sprak de promiscue en opstandige Ilse streng toe dat ze rekening moest houden met haar moeder, anders gaf ik haar persoonlijk de kieteldood. Moniek en Maartje pakten de tassen van Maartje uit en kwamen gezellig beneden zitten. Maartje en Ilse gingen beide vroeg naar bed en ik maakte van de gelegenheid gebruik en neukte Moniek in al haar gaten op de bank, terwijl ik dacht dat niemand keek. We kwamen allebei luidkeels klaar. Toen ik opkeek zag ik een schaduw in de gang. Het weekend ging enorm goed en Maartje mocht definitief naar huis, ze hoefde geen medicijnen, en moest zich vooral ontspannen. De zaterdag erop vertrok Ilse naar schoolkamp zodat wij ons met ons drieën moesten vermaken. “Wat wil je doen dit weekend?” vroeg Moniek, nadat we Ilse naar de bus hadden gebracht aan haar moeder. “Ik heb eigenlijk zin om uit

eten te gaan, maar ik heb zelf geen geld.” “Geen probleem,” zei ik, “gaan jullie je maar mooi maken, ik zorg voor de rest!” “Ik betaal het je terug hoor,” zei Maartje. “Joh dat komt wel, wij gaan de stad

in, kleren kopen,” riep Moniek. “Is goed, ik zie jullie straks.”

Uren later kwamen de dames terug uit de stad, beladen met tassen en dozen. “Ik heb mijn moeder helemaal in het nieuw gestoken, we gaan nu alles passen.” Voor de grap liep ik achter ze aan naar de slaapkamer, maar daar werd mij de deur gewezen. “Nee mannetje, ik ken jou, als je een bloot

vrouwenbeen ziet dan ben je niet meer te houden en we zouden uit eten gaan,” sprak Moniek mij

quasi streng toe. Uiteindelijk kwamen de dames naar beneden en zagen er allebei verrukkelijk uit.

Moniek in een soort zijden hemd met spaghettibandjes en een strakke broek die niets aan de verbeelding overliet, haar lange donkerblonde haren in een staart. Maartje had een rok aan tot halverwege haar knieën, die een paar geweldig mooie benen in kousen liet zien, en een strak topje waar haar borsten mooi in uitkwamen, haar donkerblonde haar had ze sportief naar achteren gekamd. Maartje draaide zich om en keek bevallig over haar schouders. “En, ben ik goedgekeurd?” vroeg ze met omfloerste stem. “Jazeker, jij wel mam, maar hij niet, die zit gewoon nog in zijn oude spijkerbroek, schiet op lummel, we willen eten,” kaatste Moniek

We vonden een leuk restaurant in het centrum van den Haag en we lieten ons het eten lekker smaken. Ook de wijn vloeide rijkelijk en Maartje kreeg een steeds roder gezicht. Ik merkte aan Moniek dat ze ook aangeschoten raakte. “Hee Chris, ik ben heel wat van plan met je straks thuis!” ze pakte mijn vinger en nam die in haar mond en maakte een pijpbeweging. Ik had natuurlijk gelijk weer een stijve. We bestelden koffie met likeur en ik rekende af. Ik mocht rijden en had dus niet te veel gedronken, maar zowel Moniek als mijn schoonmoeder moesten wel allebei door mij ondersteund worden. Ik hielp de dames instappen. Maartje ging achterin, het was geen vierdeurs, maar een Opel Manta, zo’n sportcoupé, waardoor Maartje zich heel ver voorover moest bukken om langs een half opzij klappende voorstoel op de achterbank te komen en mij zo een mooi uitzicht op haar lekkere

kont bood. Natuurlijk viel dit Moniek op, die in mijn oor fluisterde, “volgens mij vind jij mijn moeder best wel lekker?” “Jazeker, maar niet zo lekker als jij hoor,” wist ik me uit deze precaire situatie te redden.We reden naar huis en ik zag in mijn binnenspiegel dat Maartje wat zat in de dutten. Moniek legde haar hand op mijn kruis en begon door mijn broek heen mijn leuter stijf te masseren. Bij een stoplicht kroop ze half over me heen en gaf me een heftige tongzoen.

“Hee jongens, ik ben niet van steen hoor,” hoorde ik mijn schoonmoeder lachend achter me. Eenmaal thuis hielp ik Maartje uitstappen. Ik pakte haar bij haar beide handen en trok haar zo van de achterbank af. Ze struikelde tegen me aan en moest mijn stijve leuter gevoeld hebben. Ik hield haar beet en kon op die manier even haar kont beetpakken. “Schiet even op stelletje tortelduiven, ik moet naar de wc!” riep Moniek, wiebelend op haar benen. Ik deed de auto op slot en liet de dames binnen. Moniek rende naar de wc beneden, en Maartje nam de badkamer boven, die moest ook nodig. Moniek kwam even later naar het aanrecht in de keuken om haar handen te wassen en ik ging achter haar staan. Ik pakte met één hand haar borst. Ondertussen haar nek zoenend greep ik met mijn andere hand over haar broek tussen haar benen. Door haar broek heen voelde ik dat Moniek kletsnat was.

“Even wachten, laten we eerst wat met mijn moeder drinken, om haar zo plompverloren naar bed te sturen vind ik zielig.” Ze kronkelde en steunde nog wat en uiteindelijk liet ik haar maar los. “Ik trek

even wat makkelijks aan,” zei Moniek toen we weer in de kamer kwamen. “Goed idee, ik ook,” zei Maartje. “Chris, schenk jij nog wat te drinken in, dan kleden wij ons even om.” Ik ontkurkte een fles rode wijn en schonk drie glazen in. Ik stak wat kaarsen aan en zette een plaat op. De dames kwamen allebei in badjas weer beneden, met daaronder allebei een nachthemd. Moniek kwam tegen me aan zitten op de driezits en Maartje deed haar benen onder haar kont en zat heerlijk op de tweezits. We dronken wat wijn en al snel werden de gesprekken pikanter. Maartje liet zich ontglippen dat ze er eigenlijk wel pap van lustte, maar dat haar ex alleen maar recht op en neer wilde en altijd binnen twee minuten klaarkwam. “Nou daar heeft Chris geen last van,” merkte Moniek op en ik zag dat Maartje met haar tong langs haar lippen ging. Ik had mijn arm intussen om Monieks schouder en werkte mijn hand door haar mouwen naar haar borsten en kneedde die zachtjes. Intussen zat ik

schuin tegenover mijn schoonmoeder en zag dat zij met haar hand tussen haar benen kneedde. Moniek wreef haar benen tegen elkaar en ik merkte aan haar ademhaling dat ze geiler en geiler werd. Ikzelf zat inmiddels ook met een enorme stijve die tegen mijn te strakke spijkerbroek aan drukte. Maartje merkte ons gewiebel op en maakte aanstalten om ons alleen te laten. “Jongens, ik heb een heerlijke avond gehad, ik voelde me echt weer helemaal vrouw,” zei Maartje. “Nou mam, je bent echt wel een vrouw hoor, die obers konden hun ogen niet van je af houden,” antwoordde Moniek. “Nou dat viel wel mee hoor, ik weet wat ik ben, en dat is een gescheiden bijstandsmoeder met drie kinderen die niet eens voor zichzelf kan zorgen,” reageerde Maartje. “Doe niet zo raar!” zei ik, “je bent een prachtvrouw die net opkrabbelt uit een rottijd.” “Joh mam, je zou gewoon eens een goede beurt moeten hebben,” giechelde Moniek die al aardig aangeschoten en bloedje geil was. “Nou, ik zou wel willen, maar waar haal ik nu direct een lekkere vent, vandaan, de enige lekkere die in de buurt is, is jouw vent!” giechelde Maartje, die ook in een behoorlijk opgewonden staat verkeerde. Haar badjas hing open en ik zag haar tepels fier vooruit steken. “Er is genoeg om te delen hoor,” bood Moniek ruimhartig aan. Ik zag Maartje slikken. “Kijk maar” zei Moniek en masseerde

mijn lul over mijn broek heen, zodat er wel een heel duidelijke erectie zichtbaar werd. “Kom even voelen mam.” “Doe niet zo mal,” giechelde Maartje, maar kon haar ogen niet van mijn kruis afhouden. Moniek stond op en liep naar de tweezitsbank. Ze pakte haar moeder bij haar handen. Maartje sputterde even tegen maar liet zich met rode wangen door haar dochter van de bank af trekken. Moniek dirigeerde mij naar het midden van de bank. “Zo, jij gaat links van Chris zitten en ik aan de andere kant.” Ik zat tussen moeder en dochter in. Moniek pakte haar moeders hand en legde die op mijn leuter. “Voel eens mam, is dat lekker of niet?”

Zachtjes kneep Maartje in mijn leuter. “Wat een apparaat zeg, die past toch nooit,” zei Maartje en wilde opstaan. Ik zag mijn kans schoon en sloeg mijn arm om haar schouder. Ik stak mijn linkerhand onder Maartjes badjas en masseerde haar linkerborst. Moniek knoopte mijn broek los en trok deze over mijn kont naar beneden. Ik masseerde de borst van Maartje en rolde haar tepel tussen mijn vinger die groter en groter werd. “Ik weet het niet hoor,” sputterde Maartje even terwijl ze met grote ogen naar mijn snikkel loerde. Moniek masseerde mijn snikkel en nam deze in haar mond. Ik op mijn beurt boog me naar Maartje en drukte mijn lippen op haar mond. Ze gaf even tegengas, maar uiteindelijk wist ik mijn tong in haar mond te krijgen en raakte ik verwikkeld in een heerlijke tongzoen met mijn schoonmoeder, terwijl haar mooie dochter mij heerlijk lag te pijpen. Ik deed de badjas van Maartje open en trok haar nachthemd een stukje omhoog. Rustig doortongend masseerde ik haar borsten onder haar nachthemd. Ik wrikte Maartje uit haar badjas en trok haar shirt over haar hoofd. Maartje had geen grote borsten, maar haar tepels staken wel prompt naar voren. Één voor één nam ik haar tepels in mijn mond, terwijl Moniek me heerlijk verder pijpte. Maartje kermde zachtjes van genot. Ik haalde mijn staaf uit Monieks mond en trok mijn broek, sokken en schoenen helemaal uit. Ook Moniek kleedde zich helemaal uit en ging op de bank tegen haar moeder aan zitten. Ik ging op mijn knieën tussen de benen van Maartje zitten. Ik deed mijn vingers achter het elastiek van haar slip. Maartje kantelde haar kont zodat ik de slip kon uittrekken. Ik spreidde voorzichtig haar benen.

Ze had een flinke bos schaamhaar, ertussenuit staken twee glinsterende roze schaamlippen. Wat een

geil gezicht. Moniek hield haar moeders handen vast terwijl ik haar moeders lichaam met mijn tong verkende. Ik beet haar zachtjes net onder haar navel en werkte mijn mond zo langzaam naar beneden. Ik sloeg haar gleuf over en beet Maartje zachtjes aan de binnenkant van haar dijbenen, links en rechts wisselend. Maartje lag zachtjes te schokken van genot. Ik pakte Monieks hand en legde die op de behaarde venusheuvel van Maartje. Moniek maakt masserende bewegingen door het schaamhaar van haar moeder terwijl ik langzaam de schaamlippen van Maartje uit elkaar deed. Ik zag een heerlijke klit en een mooi roze kutje voor me. Ik likte haar schaamlippen om en om en likte de doos van mijn schoonmoeder van onder tot boven. Ik sloeg ook het gevoelige stuk tussen haar

anus en haar vagina niet over. Ik eindigde bij haar clitoris, die ik tussen mijn lippen nam en er langzaam op sabbelde. Al die tijd masseerde Moniek haar moeders venusheuvel en had tegelijk ook een tepel van haar moeder in haar mond. Het duurde niet al te lang en Maartje kwam gillend klaar. “Oooh jaa jaa oooohh ikkkoommmm,” gilde Maartje uit. Mijn mond en kin zaten onder het kutsap. Ik kwam omhoog en drukte mijn tong in Monieks mond.Ik ging ruggelings op de bank zitten. Moniek zei tegen Maartje, “zo dat was lekker, dan mag je hem nu pijpen.”

Moniek kwam met haar kutje boven mijn mond en liet zich zo zakken. Ik gaf mijn vrouw een heerlijke befbeurt, terwijl mijn schoonmoeder met haar tong mijn eikel likte. Ze had het al een tijd niet gedaan, maar ik merkte wel dat Maartje een ervaren pijpster was. Ik ben allesbehalve klein geschapen, maar toch zag Maartje kans om mijn staaf voor de helft in haar keel te krijgen. Intussen likte ik met mijn tong over de klit van Moniek en stak ik mijn wijsvinger in haar anus. Moniek begon te kronkelen en ik proefde de sappen uit haar kutje. Zoals altijd duurde het niet lang voordat ook Moniek kermend klaarkwam en weer zat ik onder de kutsappen, maar nu van de dochter. Moniek stapte van mij af en ging naast haar moeder zitten. “Jezus mam, wat neem jij hem diep in je mond.” Inderdaad verdween mijn negentien centimeter voor zeker de helft in Maartjes mond. Toen Maartje mijn leuter weer voor de helft in haar mond had duwde Moniek met kracht het hoofd van Maartje verder om mijn schacht heen. Kokhalzend kwam Maartje overeind om hem weer zover in haar keel te krijgen. Weer drukte Moniek haar moeders hoofd over mijn leuter en dit keer ging hij in zijn volle lengte de keel van Maartje in. Weer blazend en kokhalzend kwam Maartje overeind om hem weer helemaal in haar keel te nemen. Moniek had mijn ballen strak in haar hand zodat mijn complete voorhuid al die tijd strak naar achteren bleef. Weer voelde ik mijn eikel langs Maartjes huig gaan verder haar keel in. Na dit drie keer herhaald te hebben kwam ik klaar zoals ik nooit eerder klaargekomen was. Straal na straal spoot ik in de keel van Maartje, terwijl Moniek haar moeders hoofd naar beneden gedrukt bleef houden. Uiteindelijk tilde Maartje haar hoofd weer kokhalzend en naar adem happend omhoog. De slierten slijm en sperma hingen in draden van haar mond naar haar kin, naar mijn leuter. Moniek nam mijn klaargekomen lul in haar mond en likte deze over de hele lengte schoon. Vervolgens pakte ze Maartjes hoofd beet, die nog steeds met alle slierten slijm zat na te hijgen, en drukte haar tong in haar moeders mond. Heftig tongend likten moeder en dochter elkaars mond schoon. We bleven even met ons drieën nagenieten. “Ik ben heerlijk klaargekomen, maar ik heb nog geen lul in mijn kutje gehad,” klaagde Maartje. “Chris kan heus nog wel een keer, hè Chris?” “Natuurlijk, geen probleem,” zei ik. Ik voelde de handen van Moniek allebei om mijn stam en ze trok me zachtjes af. “Let maar op mam, daar issie weer!” Schokkend kwam mijn lul weer in volledige staat van paraatheid. Terwijl Moniek mij langzaam aftrok duwde ik voorzichtig een vinger tussen de schaamlippen van Maartje. Ik voelde dat ze inmiddels zeiknat was. Ik positioneerde Moniek tegen de armleuning van de bank met haar benen wijd. Daarna zette ik Maartje tegen haar dochter aan, zodanig dat ze met haar rug tegen de borsten van Moniek zat. Moniek had haar armen om haar moeder geslagen en masseerde haar tepels, die weer fier vooruitstaken. Ik pakte

mijn schoonmoeder met mijn handen achter haar knieholten en spreidde zo haar benen. Ik positioneerde mijn stijve lul met ontblootte eikel tegen de kletsnatte gleuf van mijn schoonmoeder. Centimeter voor centimeter schoof ik hem erin. “Oh godoh god, rustig rustig, je scheurt me uit,” kermde mijn schoonmoeder.

Uiteindelijk zat ik er tot aan de stam in. Ik bleef even zo liggen. Moniek bewoog haar hand over haar moeders buik en wreef met haar wijsvinger bovenlangs over de klit van haar moeder. Ik voelde Maartje ontspannen en langzaam trok ik me terug totdat ik er bijna uit was, en weer duwde ik hem langzaam in de natte gleuf van Maartje, die niet meer kermde maar rillend en kronkelend onder me

lag, terwijl haar clitoris bewerkt werd door haar dochter. “Ohh ja oh ja oh ja, harder harder, neuk me harderrrr,” kreunde Maartje, en ik stootte en pompte zo hard ik kon, af en toe keihard tegen haar baarmoeder aan. “Auwauw oh ja, wat lekker.” Maartje sloeg haar armen om me heen en trok zich helemaal tegen me op. Woest heen en weer gaand kwam ze de tweede keer die avond tot een waanzinnig orgasme. Het leek wel of ze bleef komen. Ze beet keihard in mijn schouder en liet zich uiteindelijk terugzakken in de armen van haar dochter. Ik trok mijn lul uit haar natte gleuf en er gulpte een hele golf geil mee, ik was nog niet gekomen dus mijn schoonmoeder was dus geil spuitertje. Hmm. Ik zag dat het kussen onder Monieks kont ook kletsnat was. “Zo, nu jij.” Ik ging weer op mijn rug liggen en trok mijn vrouw bovenop me, Ze bracht haar grotje boven mijn leuter en liet zich langzaam zakken. Ze boog voorover en ik sloeg mijn armen om haar heen en zo neukte ik haar. Toen mijn snikkel eruit floepte voelde ik de handen van mijn schoonmoeder, die achter de kont van Moniek zat, om mijn snikkel om deze weer in de kut van haar dochter te stoppen. Dit herhaalden we enkele keren. Op een gegeven moment nam mijn schoonmoeder mijn lul in haar mond voordat ze hem terug deed. Ik voelde mijn schoonmoeders hand om mijn stam heen terwijl deze in de gleuf van haar dochter zat. Moniek voelde dit ook en ik merkte dat ze bijna klaar ging komen. Mijn schoonmoeder had haar armen om haar dochter heen geslagen en bewerkte zo Monieks klit. “Oef mam, wat lekker, wat lekker, ik kommmmm!” Niet veel later kwam mijn vrouw hijgend klaar. Terwijl Moniek bleef liggen uithijgen haalde Maartje mijn paal uit de doos van haar dochter en nam hem in haar mond. Ze bewerkte mijn eikel met zachte beetjes en haar tong en pijpte me voor de tweede keer die avond tot een hoogtepunt. Pfff, wat een avond. We bleven even een kwartiertje zo liggen. Ik schonk de laatste restjes wijn uit, die we nog geheel naakt tegen elkaar aan zittend opdronken.

Uiteindelijk besloten we om naar boven te gaan. Ik nam beide dames mee naar de badkamer en gedrieën stapten we onder de douche. We hadden gelukkig een ruime douche en met het douchegordijn open paste het allemaal prima. Ik werd uitgebreid ingezeept door mijn vrouw en haar moeder, en geen stukje werd overgeslagen. Het behoeft geen nadere uitleg dat één lichaamsonderdeel besloot een eigen leven te gaan leiden en fier overeind kwam. Moniek hurkte en nam mijn stijve in haar mond. Ik stak twee vingers tussen Maartjes schaamlippen en masseerde haar daar zachtjes mee. Ik voelde haar klit opzetten tegen de muis van mijn hand. Maartje onderging deze behandeling met knikkende knieën en genoot met volle teugen.

“Dit is toch niet normaal, ik sta alweer te soppen en mijn hele kut is rauw.” “Geen probleem hoor mam,” zei Moniek die rechtop was gaan staan, “buk maar eens voorover.” “Wat ben je van plan?” vroeg Maartje angstig. “Niet bang zijn, hier ga je echt van genieten mam.” Maartje zette twee handen tegen de wand en bukte zich voorover. Moniek stond naast haar en masseerde onderlangs haar moeders borsten. Ik stond achter Maartje en masseerde met mijn handen haar rug en werkte zo langzaam naar beneden. Eenmaal bij haar kont aangekomen trok ik haar billen opzij, ging door mijn knieën en likte het sterretje van mijn schoonmoeder. Toen ik het puntje van mijn tong in haar sterretje stak rilde Maartje over haar hele lichaam. “Pff, wat doe je met me, ik weet dit niet hoor.” Ik ging achter mijn schoonmoeder staan en schoof mijn lul langzaam haar kutje in. “Oeioei wat

lekker.” Nat van de geile kutsappen haalde ik mijn snikkel uit haar muts en zette mijn eikel tegen haar sterretje aan. “Niet doen! niet doen!” riep Maartje, “hij is veel te groot voor me.”

Moniek masseerde de tepels van haar moeder en wist onderlangs haar klit te vinden. Moniek kneep even flink in Maartjes klit waardoor ze even afgeleid was en ik zo mijn leuter een stukje in haar anus duwde. “Aaauuuaaaauuuwwww,” riep Maartje. “Even doorbijten mam, zo meteen wordt het

genieten geblazen,” wist Moniek uit ervaring. Centimeter voor centimeter werkte ik mijn snikkel haar kont in. “Oeff, ik scheur uit,” jammerde Maartje. Uiteindelijk zat ik tot aan de stam in de reet van mijn schoonmoeder en bleef heel even stilstaan. Moniek was haar moeders klit aan het bewerken en

langzaam maar zeker begon Maartje mee te bewegen. “Zie je mam, het is echt wel lekker.” Maartje was niet in staat om hele zinnen te zeggen en onderging grommend haar anale neukbeurt. Moniek had intussen twee vingers in haar moeders kut gekregen en was druk bezig met het bewerken van Maartjes g-spot. Maartje knikte door haar knieën en probeerde haar benen over elkaar heen te kruisen. Onverbiddelijk pompte ik mijn snikkel in de reet van mijn schoonmoeder. “Ja ja ja ja,“

kermde Maartje, “ik kooohhm!” Moniek bewerkte nog steeds haar moeders g-plek en al snel kwam Maartje spuitend klaar, hele stromen geil spoot ze over haar eigen dochter heen. Ik was nog niet klaargekomen dus ik haalde mijn snikkel uit Maartjes kont, draaide Moniek naar de wand en trok haar kont naar me toe. Mijn lul was nog helemaal nat van de anale sappen van Maartje dus het duurde niet lang voordat ik mijn eigen vrouw in haar ster aan het uitwonen was. Ik bracht Maartjes hand naar de kut van haar dochter en wist haar duidelijk te maken dat ze haar eigen dochter moest vingeren. Omdat ik al twee keer klaargekomen was duurde het zeker zes à zeven minuten voordat ik mijn ballen voelde borrelen. Ook bij Moniek duurde het even, maar na nog een paar minuten, terwijl ik als een zuiger in haar reet op en neer ging en haar moeder Monieks klit aan het bewerken was, merkte ik dat er bij Moniek hele stromen geil uit haar kut liepen. Hard kreunend kwam ook Moniek spuitend klaar. Ik haalde mijn lul uit de kont van Moniek en trok mezelf nog even af. Al snel merkte ik dat ik klaar ging komen ik spoot een behoorlijke lading zaad op de tieten van mijn schoonmoeder.

Al die tijd was de warmwaterstraal van de douche blijven lopen. “Das dan weer het fijne van onder de douche, alle plakspul spoelt direct het putje in,” zei Moniek. We spoelden onszelf verder af, droogden ons af en gingen naar zolder waar de slaapkamer van mij en Moniek was. We namen Maartje tussen ons in en vielen naakt met ons drieën tegen elkaar aan in slaap.

Ik werd wakker toen het al lang licht was. Ik lag naakt met mijn vrouw en haar moeder in bed. Zachtjes stapte ik uit bed, trok een sportbroek aan en liep de trap af naar de badkamer. Vervolgens naar de begane grond voor koffie. Man wat een teringzooi in de kamer, overal lagen badjassen, nachthemden en rollen pleepapier. Ik besloot eerst maar eens de boel een beetje aan kant te maken. Ik zette drie koppen koffie en nam deze mee naar zolder. Beide vrouwen lagen nog in diepe slaap. Ik trok mijn sportbroek uit en kroop naast mijn vrouw in bed. Ik knabbelde wat aan haar nek en masseerde haar tepels. Ze rekte zich loom uit en ik bracht mijn hand naar beneden zodat ik haar lekker kon vingeren. Het duurde niet lang of ze lag al weer zachtjes te kreunen. Maartje, mijn schoonmoeder, werd wakker van het gekreun van haar dochter. Moniek merkte dat haar moeder een beetje verbaasd om zich heen keek, niet zo heel gek, ze werd in ons bed wakker en niet in haar eigen bed, en de alcohol vloeide rijkelijk gisteravond. “Goedemorgen moeders, lekker geslapen?” vroeg ik Maartje. Maartje keek me even verbluft aan en zei, “ik heb lekker geslapen, maar wat er gisteren is gebeurd, en zo, dat is niet goed hoor, ik ben jullie moeder en schoonmoeder, ik schaam me rot!” “Mam, je lustte er gisteren wel pap van, ga nu niet zeggen dat je er niet van genoten hebt,” antwoordde Moniek. “Je vond het toch wel lekker?” ”Ja, ik vond het heerlijk, en daar schaam ik me nu voor. Ik heb me in alle gaten door mijn schoonzoon laten neuken en ik heb me klaar laten

vingeren door mijn bloedeigen dochter.” “Maham, doe niet zo raar, jij vond het heerlijk, ik vond het

heerlijk, Chris vond het heerlijk, wat zeur je nou, we hebben toch niemand kwaad gedaan.” “Ik weet het niet, wat moet Ilse wel niet van haar moeder denken als ze erachter komt. Het voel niet goed.” “Het enige wat Ilse wil, als ze erachter komt, is meedoen, die is net zo hitsig als jij en ik mam,” reageerde Moniek, als altijd haar botte zelf.

“Weet je wat mam, je moet het maar lekker zelf weten,” zei Moniek en ze draaide zich om en nam mijn half stijve penis in haar mond. Ze werkte zich zodanig bovenop me dat ik haar lekker kon beffen. We lagen elkaar in een heerlijk standje 69 te verwennen, terwijl mijn verbouwereerde schoonmoeder naakt naast ons in bed lag. “Jezus, jullie lijken wel een stel konijnen,” zei ze. “Kom op

mam, doe gewoon mee,” en het duurde niet lang of ik voelde de hand van mijn schoonmoeder om mijn zak heen. Ze lag heerlijk mijn ballen te kneden, terwijl Moniek mij pijpte. “Nu jij mam,” zei Moniek terwijl zij en Maartje van plek verwisselden. Ik stak mijn tong in de heerlijke kut van mijn schoonmoeder en merkte dat ook zij alweer zeiknat was. Maartje presteerde het weer om de volle negentien centimeter tot achterin haar keel te krijgen. Ik voelde mijn ballen samentrekken en haalde mijn snikkel uit Maartjes mond. “Even rustig,” zei ik. Ik ging op mijn rug liggen en trok Moniek bovenop me. Ik stak mijn leuter diep in mijn vrouws zeiknatte grot en pompte haar langzaam naar haar hoogtepunt. Mijn schoonmoeder hield met één hand mijn zak vast en met de andere wreef ze langzaam in de bilnaad van Moniek. Ik voelde de kut van Moniek verkrampen en al snel kwam mijn vrouw weer luidruchtig klaar. Ik hield het ook niet meer, ik trok mijn leuter terug en spoot een flinke lading zaad over Monieks kont. “Krijgen jullie er nooit genoeg van?” vroeg mijn verbouwereerde schoonmoeder. “Nee hoor,” zei ik. En ik draaide Maartje op haar rug, deed haar knieën omhoog en stak twee vingers in haar pruim. Ik bewerkte zo met één hand haar g-spot en met de andere bewerkte ik haar inmiddels flink opgezwollen klit. “Stop, stop, ik moet piesen,” riep mijn schoonmoeder. Natuurlijk stopte ik niet. “Laat maar lekker gaan,” zei ik “Oh nee nee, hmmmpf, ik hou het niet meer oeiii,” en met een luide kreet spoot mijn schoonmoeder een flinke laag geil uit haar kut. “Mijn god, ik kom ikkom, ” riep ze en spuitend en plassend kwam ze heerlijk klaar. We lagen even roerloos naast elkaar. Ik lag tussen moeder en dochter in en Moniek lag een beetje met mijn half stijve pik te spelen. Opeens richtte ze zich op. “Mam, we moeten er wel wat aan

doen.” “Waaraan?” vroeg Maartje.

“Nou aan die behaarde pruim van jou, het lijkt wel een oerwoud!” “Ik ga toch echt mijn doos niet scheren! Ik kan er geeneens bij,” antwoordde Maartje. “Trouwens jij hebt daar ook een aardige

prak!” “Geen probleem, we helpen elkaar, Chris helpt ons allebei en dan hebben we allebei een mooi bijgewerkt mutsje!” Maartje keek mij lachend aan, “mooi exemplaar hè? Die dochter van mij?” “Kijk mij niet aan, jij hebt die nymfo op de wereld gezet,” zei ik. Dit kwam mij op een flinke kneep in mijn ballen te staan van Moniek. “Hee, ik ben gek op seks, geen nymfomane hoor!” Met pijnlijke ballen liep ik naar beneden om een teiltje warm water, washandjes, handdoeken, scheerschuim en mesjes te halen. Het beddengoed was toch al nat, dus daar moesten we de

scheersessie maar even op uitvoeren. Gelukkig hadden we een soort van bekleding om ons matras dat geen vocht doorliet, anders waren we al een paar keer aan een nieuw matras toe geweest.

Ik begon bij Moniek. Die lag rustig op haar rug te wachten op wat komen ging. Haar moeder had gelijk, het was inderdaad een aardige prak wat ze daar had zitten. Ik besloot om mijn elektrisch scheerapparaat erbij te pakken, daar zat zo’n tondeuse op, zodat ik het ergste eerst zo kon weghalen. Nadat ik het zo kort had gekregen met de tondeuse dat ik het kon scheren, pakte ik het washandje en maakte de overgebleven haartjes nat. Ik wreef datzelfde gebied in met scheerzeep en begon te scheren. Al snel was haar venusheuvel helemaal glad. Ook het gebied tussen haar benen en schaamlippen moest er aan beide kanten aan geloven. Uiteindelijk trok ze haar knieën zover op dat ik ook alle haren tussen haar billen en bij haar ster kon weghalen. Ze was nu van onderen helemaal kaal. “Wat een vreemd gezicht,” zei mijn schoonmoeder. Het was begin jaren tachtig, dus van geschoren schaamstreken hoorde je bijna niet. Doordat Moniek nu helemaal kaal was konden we haar kutje eens goed bekijken. Haar kleine roze schaamlippen stonden een beetje open en we konden haar kietelaar goed zien zitten. Ik kon het niet laten om even met mijn vingers over haar clit

te wrijven. “Hmmmm, dit voelt lekker, maar ga eerst mijn moeder maar scheren.” Ik ververste het water, haalde washandjes en verving het scheermes. Toen ik boven kwam lag ook Maartje rustig op haar rug te wachten op wat komen ging. Zij had echt een oerwoud, zo erg dat er eerst een schaar aan te pas moest komen. Omdat Moniek handiger met een schaar was dan ik, nam zij het knippen voor haar rekening. Ik zag mijn schoonmoeder een beetje schrikken toen Moniek de pluk haar die vlak bij Maartjes klit zat naar voren haalde om af te knippen. Uiteindelijk was ook mijn schoonmoeders doos helemaal kaal en konden Moniek en ik deze eens goed bekijken. Mijn schoonmoeders binnenste schaamlippen staken een stuk naar buiten, als twee lapjes vlees. Bovenin stak ook haar kittelaar naar buiten en we zagen een rood puntje naar voren steken. Ik likte met mijn tong over Maartjes kittelaar heen. “Wil ik ook proeven?” zei ik tegen Moniek. Ze knielde tussen haar moeders benen, stak haar kont in de lucht en begon haar eigen moeder stevig te beffen. Ik ging achter Moniek zitten, spreidde haar billen en likte zachtjes over haar anus. Mijn vingers stak ik in mijn vrouws soppende grot, en daarmee bevochtigde ik haar ster. Ik hield het niet meer en drukte mijn eikel tegen haar anus aan.

Centimeter voor centimeter schoof ik mijn staaf in de darmen van Moniek. Langzaam pompend

neukte ik haar in d’r reet. Ik zag dat ze moeite had om haar moeder te blijven beffen. Bij ieder keer dat ik hem er helemaal in deed kromde ze grommend haar rug. Omdat ik binnen vierentwintig uur al de nodige keren was klaargekomen kon ik dit wel even volhouden. Na een paar minuten merkte ik dat Moniek het niet meer hield. Ik sloeg mijn arm vanachter om haar kont en wreef met mijn vinger over haar klit. Maartje had inmiddels allebei Monieks tieten in haar hand en kneep stevig in mijn vrouws tepels. Moniek hield het niet meer en kwam gillend klaar. Ik haalde mijn nog fier overeind staande pik uit haar kont. Moniek liet zich opzij vallen en bleef even uithijgen. Ik pakte mijn schoonmoeder bij haar enkels en trok haar naar me toe. “Oh nee, oh god niet meer,” kermde ze, maar ik zag het vocht tussen haar schaamlippen glinsteren. Ik stak mijn leuter in haar natte kaalgeschoren kut en begon haar met lange halen te pompen. Mijn schoonmoeder had haar armen en benen om me heen geslagen en lag me kermend van genot in mijn schouder te bijten, Haar nagels groeven in mijn rug. Ik voelde mijn leuter tegen haar baarmoeder aankomen. Haar kut pulseerde om mijn staaf heen en ik voelde dat ze, golven geil kutsap spuitend, klaarkwam. Ik was nog niet zo ver, ik liet haar ook niet gaan en naaide onverstoorbaar verder. Ik merkte aan mijn schoonmoeder dat ze klaar bleef komen. “Stop, oh stop, ik kom al weer!” Ik voelde mijn ballen samenknijpen en ook ik kon het niet langer uitstellen. Met Maartje in een worstelgreep spoot ik hete stralen zaad tegen haar baarmoeder aan. Uiteindelijk liet ik haar los en rolde op mijn rug. Alle drie lagen we met een big smile even bij te komen. Toen ik om me heen keek zag ik twee kaalgeschoren kutjes naast me.Ik besloot om op te staan en maande de dames om ook eens overeind te komen. Mijn schoonmoeder liep moeizaam de trap af. “Gaat het ma?” Ze keek enigszins verbaasd omhoog. “Ik heb nog nooit

zo’n pijn in mijn reet en in mijn kut gehad,” zei ze met een lach. Moniek die achter mij aan liep zei,

”nu weet je eens wat ik allemaal te verduren heb!” De rest van de dag bleven we een beetje rondhangen. De werkweek begon weer en Ilse was na een week weer thuis. Die keek wel raar op van haar zus en haar moeder. Deze liepen de hele dag aan hun kruis te krabben omdat het afgeschoren haar weer jeukend begon te groeien.

De volgende dames zoeken een spannende date!

Klik en geniet van een mooie dame die veel en soms heel veel voor je wil doen.

()

Hallo allemaal! Ik ben Diana, 39 jaar en ik ben…

()

Hey hey ik ben Amica, ik ben 37 jaar en…

()

Ik ben Erla, 64 jaar. 2 zonen rijk, 3 kleinkinderen…

()

Ik dien u en alleen u wanneer ik mijzelf tot…

()

Beste, Momenteel heb ik niet veel te doen, werk in…

()

Hoi, Ik ben Menie, een tikkeltje verlegen en daardoor ook…

Gratis account en binnen 30 seconden klaar.

100% Gecontroleerde profielen

Registreer je 100% Veilig en Anoniem