De avond liep, evenals mijn huwelijk bijna ten einde

Samen met haar nieuwe minnaar was mijn vrouw aangekomen op de S/M- Party waar ik de leiding had over het opbouwteam. Dat was zo overeengekomen, maar toch deed het pijn. Die twee hadden een hoop lol terwijl ik me om de techniek bekommerde of alleen onnozel naar de lederen lingerie staarde.

Een beetje smalltalk tussen ons, een korte blik op haar spel, dat zou het wel zijn,dacht ik. Wij waren toch zo bezonnen, zo tolerant en zo cool!

Maar diep in mij brandde een ondragelijke pijn! Het spel met haar nieuwe minnaar had mij duidelijk gemaakt dat het tijd was om definitief afscheid te nemen.

Daarom was ik uiterst verrast toen ze me vroeg of ik een sessie met haar wilde doen. Hoewel ik eigenlijk afstand wilde bewaren ging ik toch onmiddellijk op haar voorstel in. Ondanks al de stress in onze relatie wist deze vrouw duivels goed wat mijn lichaam nodig had, maar ook waar mijn grenzen lagen. Daarbij komt nog dat ik haar op dit gebied grenzeloos vertrouwde.

Zo hing ik even later aan handen en voeten geketend in de “swing” ,dit geniale speeltuig, dat als geen ander voor anale spelletjes geschikt is. Daarbij werd mij nog een gasmasker met versmalde

luchtinlaat opgezet. Bij het inademen klonk een zuigend geluid en bij het uitademen klapperde het ventiel. Door die regelmatig wederkerende geluiden werd ik enigszins rustiger en als onder hypnose werd ik snel in de sessie ondergedompeld. De wereld daarbuiten vervaagde langzaam, terwijl deze verduiveld geile vrouw mijn aars zacht met een koel glijmiddel inwreef en daarbij ook

mijn  reeds tot barstens toe gevulde paal niet vergat. Ik bestond nu alleen nog uit geile verwachting, deemoed en niet in het minst uit angst. Ik wilde lijden, ik wilde het vuur voelen dat zij in mijn lichaam kon doen ontbranden. Ik wilde haar wreedheid nog eenmaal aan den lijve ondervinden.

De gelijkmatige geluiden van mijn ademhaling wiegden mij dieper en dieper in slaap. Zij deden mij langzaam de angst en de onzekerheid vergeten of het wel juist was mij op een spel met haar in te laten. Ontspannen wachtte ik op hetgeen ging komen.

Ondertussen verkende een eerste vinger mijn anus en maakte een heleboel uiterst tegenstrijdige gevoelen los. Terwijl de buitenste ringspieren zich tegen de indringer probeerden te verzetten wilden  de lustzenuwen binnenin hem beslist voelen. De pijn brandde als een vuur in mij en toch hoorde ik mijzelf vertwijfeld bedelen:” Ja, ja, geef het me meer, meer, meer!!”.

Ook zij hitste me verder op:” Ja, kom, laat me het bij jou doen.”

Een tweede vinger doorbrak nu ook de spierbarrière. Als beloning begon zij nu ook mijn mannelijkheid op het ritme van haar stoten te verwennen. ” Goed, goed, ontspan je.” In haar stem klonk een opwindende, ironische ondertoon. ” Zuig die vingers naar binnen, open je, dat is immers toch wat je eigenlijk wilt!”

Ze had gelijk, ik wilde het echt!

Er was echter ook een deel van mijn lichaam dat niet wilde! Zo kermde ik luid van de pijn.  Terzelfder tijd  barstte ik bijna van wellust en bedelde om meer. Ik kermde en gromde, jammerde en bedelde terwijl zij mij met woorden en zachte beloningen verder aanvuurde, en haar vingers steeds heftiger en schokkend bij mij naar binnen stootte.

“Meer” kermde ik luid, zonder te beseffen wat, “Alstublieft, geef me meer.” Ik wilde alleen nog meer, veel meer, om het even waarvan!

Ik hield mijn ogen ondertussen gesloten en sloeg mijn hoofd wild van de ene kant naar de andere. Door mijn ongecontroleerde en stotende ademhaling klepperde het ventiel plotseling onheilspellend.

Slechts drie dingen spookten nog door mijn hoofd: het brandende, opwindende vuur in mijn derrière, de naar verlossing snakkende geilheid in mijn kop en de luide, rammelende geluiden van mijn ademhaling.

Een derde vinger voegde zich bij de anderen. Een ogenblik dacht ik dat al mijn zintuigen het zouden begeven en dat ik het bewustzijn zou verliezen. De vingers hielden even stil en met haar vrije hand streek zij zachtjes over mijn gasmasker. Daardoor kwam ik enigszins tot rust en verhinderde zij dat ik al klaar kwam. Dan boog zij zich ver voorover zodat ik haar hoofd precies in mijn beperkte gezichtsveld kreeg  en haar fonkelende, begerige ogen kon zien.

“Je wilt dus echt nog meer?” Haar stem was pure seks!

Ik knikte instemmend, vermoedend wat nog komen zou. Die betoond vriendelijke stem met de lichte ironische ondertoon zweepte mij nog meer op, terwijl haar zachte nabijheid mijn lichaam verder ontspande en tot rust bracht.

Voorzichtig trok zij haar vinger terug uit mijn rozet en begon het tweede deel van de sessie voor te bereiden. Mijn ademhaling was nu bijna weer  normaal en gelijkmatig; een innerlijke gelatenheid en rust kwam over mij. Het was mij nu allemaal gelijk, er kon mij niets meer gebeuren. Er was alleen nog het gelijkmatig fluiten van mijn adem in het masker. Het was me allemaal om het even. Ik gaf me volledig aan haar over – als zou dat het laatste zijn wat ik ooit zou doen.

Ze kwam rechts naast de swing staan zodat ik mee kijken kon hoe zij zich een enorme zwarte dildo voorbond. Dit exemplaar had ook een klein naar binnen gericht aanhangsel. Het smakkende geluid waarmee dit in haar naar binnen gleed was het duidelijke bewijs dat zij dit ook geil vond en niet alleen sociale arbeid voor haar nu nog echtgenoot aan het verrichten was. Deze vaststelling maakte me blij en gelukkig.

De dildo werd van een condoom en rijkelijk van glijmiddel voorzien. Dan nestelde zij zich terug tussen mijn benen. Ik werd opnieuw de aangename koelte van de gel tegen mijn kringspier gewaar. Twee vingers drongen bijna zonder weerstand bij mij binnen.”Zo is het goed” was hierbij haar

commentaar. “Als je de dildo braaf aanneemt dan krijg je van mij nog een kleine beloning.” Met deze woorden haalde zij haar volle grote borsten met opgerichte tepels uit haar latex beha  te voorschijn. “Bevallen ze je? ” Haar stem had weer die opwindende klank. “Ik maak je handen nu los, maar je mag mijn borsten pas aanraken wanneer ik helemaal in je ben”. Dan klikte ze de karabijnhaken van mijn handboeien los van de kettingen en duwde mijn handen zacht maar beslist naar beneden.

“Mooi beneden laten tot ik je de toestemming geef”.

Nu werd het reine ernst: met een hand dirigeerde zij het zwarte monster naar mijn gat en schoof het met ritmische bewegingen steeds dieper bij mij naar binnen, terwijl haar andere hand zich liefdevol om mijn keiharde knots bekommerde.

De zwarte dildo was eenvoudigweg te groot, het was alsof hij mij verscheurde en ik schreeuwde luid en ongecontroleerd. Ze trok zich een beetje terug en ik kwam enigszins weer bij zinnen.

“Denk aan de beloning!”

Ondertussen wreef zij een van haar tepels wellustig tussen haar vingers en haar gelaat kreeg een wellustige uitstraling. Dan omklemde zij weer mijn lid en ondernam een nieuwe poging.

Maar ook deze keer stootte ik zo een dierlijke kreet uit dat zij opnieuw van haar voornemen moest afzien. Hoewel ik het eigenlijk wilde! Elke vezel in mijn lichaam verlangde naar deze zwarte fallus, maar mijn enge sluitspier wilde niet!

“Laat me alstublieft even op adem komen, anders lukt het niet” smeekte ik opnieuw.

Toen ik wat tot rust gekomen en ontspannen was probeerde zij het opnieuw en ze slaagde er daadwerkelijk in om wat dieper bij me naar binnen te dringen. Toch dacht ik weer het niet vol te zullen houden, maar juist op dat ogenblik sprak zij rustig op mij in – en plotseling lukte het!

Mijn hart begon te razen, ik hoorde het luid bonzen. Mijn bloed joeg door mijn aders als door een volledig opengedraaide kraan en een innerlijke warmte doorstroomde mij en ontspande al mijn spieren. Dat mijn enge rozet zich niet meer verzette en de weerstand opgaf merkte ik nauwelijks. Eindelijk hadden wij ons doel bereikt, ze kon nu gelijkmatig en diep in mij stoten. Haar ritme ging hierbij crescendo  en werd steeds wilder en heftiger. De kleine dildo in haar lichaam zat hier zeker voor iets tussen.

Eindelijk boog zij zich ver voorover en gaf mij zo duidelijk het signaal dat ik haar volle borsten kon strelen. Mijn handen grepen naar het verleidelijke vlees terwijl uit mijn keel hete kirrende en krassende geluiden ontsnapten.

Plotseling schreeuwde ik het weer uit om dan weer in snikkend gejammer over te gaan. Ik schreeuwde niet meer van de echte pijn, neen, ik weende uit treurnis en woede. Ik was zo bedroefd dat onze relatie verbroken was en kon mijn gevoelens niet meer bedwingen.

Eindelijk rukte zij mij het masker af. Ik had even de tijd om diep adem te halen, dan stopte zij mij een van haar borsten in de mond. Hierbij viel mij haar van wellust vertrokken gezicht op en dat maakte mij trots!

Reflexmatig begon ik aan haar tepel te zuigen en gelijktijdig voelde ik weer haar hand rond mijn dikke kloppende staaf. Ik explodeerde! Ik steigerde en kronkelde onder het hevigste orgasme dat ik tot nu toe had beleefd. Na enkele oneindig lange ogenblikken zakte ik uitgeput in elkaar.

Wat later stond ik met mijn broek op mijn enkels en schoenen aan voor de deur van het lokaal. De ijskoude wind, die mij langzaam weer deed bijkomen, voerde kleine harde sneeuwvlokken mee die op mijn huid in kleine vochtplekken veranderden. Toch had ik het niet koud.

k dacht terug aan onze supergeile sessie. Had zij ook een orgasme gehad? Ik wist het niet, ik was wel te zeer op mijzelf gericht. Maar het was me eigenlijk ook om het even – haar nieuwe minnaar moest zich maar met haar orgasmen bezig houden.

“Afscheid nemen is ook een beetje sterven” zeggen de Fransen. Nu begreep ik een beetje wat ze

daarmee willen zeggen….